2019. március 15., péntek
"Lágy" kovászos kenyér (burgonyás)
›
A krumplis kenyérnél nincs jobb....szerintem ;) A kovász elkészítéséhez: Legjobb, ha a kovászunkat kétszer frissítjük, mielőtt dagasz...
8 megjegyzés:
2018. március 5., hétfő
Túros, kovászos batyu és morva kalács
›
Sokan kértek már tőlem túrós batyu receptet ( nálunk a faluban túrós csípett). Már többször megsütöttem, több formában, szívecsk...
5 megjegyzés:
2018. február 27., kedd
A legfinomabb kovászos kifli hosszú érleléssel
›
Azt szokták mondani, nincs új a Nap alatt! Nos, biztosan állíthatom, hogy van. Ha nem is az alap hozzávalókban, de a technikában igen ...
9 megjegyzés:
2018. február 25., vasárnap
Hópárduc, hosszú érlelésű kovászos kenyér
›
A hosszú érlelésű kenyérnek nincs párja. Más az állag, az ízek, egyszerűen fantasztikus, és nem utolsó sorban a legegészségesebb....
5 megjegyzés:
2018. február 10., szombat
Csokis örvény, avagy édes peredi bűnbeesés
›
Szóval ez a sütemény nem éppen a „lusta háziasszony“ receptje. J Sok időre, türelemre és igazi kovász iránti szerelemre, van szükség, ...
3 megjegyzés:
Tanzhong a tésztadoktor
›
A tangzhong egy régi ázsiai módszer, amit "tésztadoktornak" is nevezhetünk, de akár vizes rántásnak is hívhatjuk. Hogy miért is...
1 megjegyzés:
2018. február 3., szombat
Kovászos tönkölyzsemle
›
Egy nagyon finom és egészséges, hosszú érlelésű zsemle receptjét hoztam ma, tudom sokan vártátok, fogadjátok szeretettel és egészségetek...
5 megjegyzés:
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése