tag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post6207000949049102643..comments2024-03-27T16:30:45.613-07:00Comments on Vadkovászsuli: Lievito-Madre kovász készítése-Príprava kvásku Lievito-MadreEdithttp://www.blogger.com/profile/16527441195101540737noreply@blogger.comBlogger49125tag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-53249709314036866752022-03-09T01:51:21.111-08:002022-03-09T01:51:21.111-08:00Adósságkonszolidációs kölcsönt, fedezetlen hitelt,...Adósságkonszolidációs kölcsönt, fedezetlen hitelt, üzleti hitelt, jelzáloghitelt, autóhitelt, diákhitelt, személyi kölcsönt, kockázati tőkét stb. Magánhitelező vagyok, cégeknek és magánszemélyeknek nyújtok kölcsönt alacsony és ésszerű 2%-os kamattal. E-mail: christywalton355@gmail.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-79103787860559579472021-09-12T01:33:48.349-07:002021-09-12T01:33:48.349-07:00Nagyon örülök ennek az oldalnak. Két éve készítem ...Nagyon örülök ennek az oldalnak. Két éve készítem a kovászt e szerint. A múltkor tönkrement és újat készítettem. Azt szeretném kérdezni, a rendszeres etetésnél kell-e mézet tenni bele?<br /> Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12745244965846162872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-20964087033775180292021-05-10T23:27:03.097-07:002021-05-10T23:27:03.097-07:00A madre ízének jellege megmarad később is méz adag...A madre ízének jellege megmarad később is méz adagolása nélkül? Úgy látom, hogy csak az elején raknak bele. Van valami más a mézben, ami ugyanúgy elszaporodik a kovászban és él tovább benne, vagy ha nem, akkor mi értelme van neki, pl. 1 évnyi etetés után? Köszi!Akoshttps://www.blogger.com/profile/07941586424002484504noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-51911655683685497892021-05-10T23:24:45.543-07:002021-05-10T23:24:45.543-07:00Biztosan működni fog, de kevesebb tápot kap a ková...Biztosan működni fog, de kevesebb tápot kap a kovász, a szőlő savas, így lehet, hogy a lisztet kell jobban adagolnod.Akoshttps://www.blogger.com/profile/07941586424002484504noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-10029216886256100862021-05-10T23:20:17.623-07:002021-05-10T23:20:17.623-07:00Mérlegre rá az egészet, tare (nullázás), kiveszed ...Mérlegre rá az egészet, tare (nullázás), kiveszed a kovászt, majd ha az érték lement -100 grammig, megállsz.Akoshttps://www.blogger.com/profile/07941586424002484504noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-3732926538232267642021-05-10T23:18:34.962-07:002021-05-10T23:18:34.962-07:002-3x2-3xAkoshttps://www.blogger.com/profile/07941586424002484504noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-8647487056127186632020-06-19T01:43:36.021-07:002020-06-19T01:43:36.021-07:00Szia Editke ! Szeretnék segítséget kérni mivel nem...Szia Editke ! Szeretnék segítséget kérni mivel nem tudom hogy, normális-e a mézes madré kovász svedcsepp szaga a 4.napon . válaszodat előre is köszönömAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02795312506409290819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-81224676174753058342020-04-27T12:51:18.610-07:002020-04-27T12:51:18.610-07:00Szeretném megkérdezni, hogy a későbbiekben, mikor ...Szeretném megkérdezni, hogy a későbbiekben, mikor már jó erős a kovászom, kell-e, vagy esetleg jobb-e dupla mennyiségű liszttel etetni a kovászt?<br />Idukahttps://www.blogger.com/profile/15104834433011848782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-68293594922619206222019-12-17T02:54:34.382-08:002019-12-17T02:54:34.382-08:00Kedves Edit! A kis dràga Madrèm nagyon gyorsan èri...Kedves Edit! A kis dràga Madrèm nagyon gyorsan èrik! Tegnap raktam hütöbe ès màr ma reggelre megduplàzta a tèrfogatàt! Mi a teendö ilyenkor? Ha esetleg làtom, h elkezd visszaesni a tèrfogata, akkor elöbb is etethetem, mint 4 nap? Daddyslilgirlhttps://www.blogger.com/profile/08135744366205393690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-74680600434935464282019-11-13T14:56:54.045-08:002019-11-13T14:56:54.045-08:00
Ez már a kész kovász etetésére vonatkozik.
Ha ... <br />Ez már a kész kovász etetésére vonatkozik.<br />Ha sütni szeretnék, előző nap az anyakovászból kiveszek 10 dkg mennyiséget, hozzáadok 50 ml vizet és 10 dkg lisztet.<br />Tehát Ha 50 gr a víz, akkor a liszt 100 gr. Sajnos Editke felszívódott, már régen nem aktív ez az oldal.ördöggörcshttps://www.blogger.com/profile/12736450876529145663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-90171880631319571112019-11-13T14:50:50.007-08:002019-11-13T14:50:50.007-08:00Inaktív ez az oldal! A blogger nem válaszol 2018...Inaktív ez az oldal! A blogger nem válaszol 2018-ban volt itt utoljára. ördöggörcshttps://www.blogger.com/profile/12736450876529145663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-8020998719508723062019-11-13T14:43:14.690-08:002019-11-13T14:43:14.690-08:00Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.ördöggörcshttps://www.blogger.com/profile/12736450876529145663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-22074150857068206372019-11-04T06:22:49.132-08:002019-11-04T06:22:49.132-08:00Sziasztok! Tudja valaki, hogy aktív ez az oldal? ...Sziasztok! Tudja valaki, hogy aktív ez az oldal? Érdemes kérdéseket feltenni, vagyis válaszol az oldal tulajdonosa? Köszönöm: Magdolnaördöggörcshttps://www.blogger.com/profile/12736450876529145663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-80816296482184273452019-11-04T02:09:25.451-08:002019-11-04T02:09:25.451-08:00Szia, én is így jártam, én a harmadik napnál tarto...Szia, én is így jártam, én a harmadik napnál tartok, azaz tegnap etettem másodszor. Igaz ma nem kell semmit sem csinálni vele, lehet, hogy nem fut tovább... akkor talán rendben lesz Neked is. <br />ördöggörcshttps://www.blogger.com/profile/12736450876529145663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-33123273115225595182019-11-04T02:01:06.629-08:002019-11-04T02:01:06.629-08:00Kedves Editke! Új vagyok a Vadkovász-suli blogon....Kedves Editke! Új vagyok a Vadkovász-suli blogon.<br />Szeretnék kérdezni a Madre kovásszal kapcsolatban. Harmadik napnál tartok, vagyis<br />tegnap kellett másodszor etetnem a kovászt. Most néztem meg, és nekem felfutott az üveg<br />szájáig...Úgy csináltam, ami az előírás. Mit lehet ilyenkor tenni? Nekem olyan, mint amilyennek holnap kellene lenni.A liszt Komáromi fehér kenyér. Köszönöm a lehetőséget ezen a nagyon szuper blogon. ördöggörcshttps://www.blogger.com/profile/12736450876529145663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-4148971663439729892019-11-01T04:41:12.720-07:002019-11-01T04:41:12.720-07:00Köszönöm ezt a szép útmutatót!Nagyon hálás vagyok!...Köszönöm ezt a szép útmutatót!Nagyon hálás vagyok!!Juliahttps://www.blogger.com/profile/11653041859896273413noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-68543289501744678992019-09-29T11:10:00.637-07:002019-09-29T11:10:00.637-07:00Szia! Azt írod a madre kovász etetése egy rész víz...Szia! Azt írod a madre kovász etetése egy rész víz kettő rész liszt. Ez hogyan értsem. Bocsánat hogy megkérdezem, de nem értem. A madre akkor mennyi? 2-1-2 így kell érteni Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03309893519932761739noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-85487299042521751372019-07-24T06:18:36.332-07:002019-07-24T06:18:36.332-07:00Szia! Tegnap este 7-kor előírásosan bekevertem az ...Szia! Tegnap este 7-kor előírásosan bekevertem az előírt mennyiséget BL80-as kenyérlisztből (Pásztói), s elvileg két napig nem kéne semmit sem csinálni vele. Igen ám, de másnap délre (még az első 24 óra sem telt le, már háromszorosára feljött! Most mit csináljak vele? Hagyjam békén, ne törődjek vele még egy napig? Vagy vegyem előre a harmadik napi munkát?Unknownhttps://www.blogger.com/profile/03079343513487940886noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-2462339399131929212019-07-12T13:48:05.280-07:002019-07-12T13:48:05.280-07:00Szia, mi a véleményed ha teljes kiörlésű tönköly é...Szia, mi a véleményed ha teljes kiörlésű tönköly és rozs keverékéböl késziteném a lievito madrét és elhagynám a mézet viszont viz helyett frissen facsart szőlőlevet adnék hozzá.Szerinted jó kovászt kapnék?Sanyihttps://www.blogger.com/profile/18232618041478298955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-51540458602577380372018-08-23T12:13:28.061-07:002018-08-23T12:13:28.061-07:00En is kipróbálom. En is kipróbálom. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10642508537358721548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-71510362143015760442018-03-02T06:29:29.531-08:002018-03-02T06:29:29.531-08:00Szia Editke! Elkezdtem a Madre kovász készítést, é...Szia Editke! Elkezdtem a Madre kovász készítést, és az 5. napig gyonyoruen mukodott, de a hutobe tétel után egyszeruen abbamaradt novekedni. Gondolod, hogy kitehetem kicsit a konyhába, hogy magához térjen?, vagy hagyjam még... (2. napja van a hutoben...) KoszonomAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13609572179474778375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-59798398467123010282018-03-02T06:27:31.940-08:002018-03-02T06:27:31.940-08:00Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13609572179474778375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-56727876434957138432018-01-16T02:04:15.882-08:002018-01-16T02:04:15.882-08:00Mérd meg a teljes edényt, a kovásszal és vegyél ki...Mérd meg a teljes edényt, a kovásszal és vegyél ki belőle 10 dkg-ot!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04019357178897674676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-1393857531033021802018-01-16T02:02:19.601-08:002018-01-16T02:02:19.601-08:00Halasan koszonom ezt a leirast! A heten fogok neki...Halasan koszonom ezt a leirast! A heten fogok nekiugrani, szuper lisztem van hozza. Egyetlen kerdesem lenne csak. Hogyan merem ki a 10 dkg kovaszt amit kiveszek az uvegbol? Gondolom te se merleget hasznalsz. Szemre? Koszonom.Talgarth Millhttps://www.blogger.com/profile/02460614881239091844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2812582415406445071.post-54915623749160626512017-12-24T06:32:05.964-08:002017-12-24T06:32:05.964-08:00Az én kérdésem az lenne, hogy az élesztős kenyérhe...Az én kérdésem az lenne, hogy az élesztős kenyérhez képest mennyivel kel tovább a kovászos kenyér, optimális körülmények között.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04019357178897674676noreply@blogger.com